четвер, 1 листопада 2018 р.

01.10. ЧЕТВЕРТИЙ ДЕНЬ ПРАКТИКИ

Самоаналіз проведеної лекації

  Сьогодні мною була проведена лекція з теми "Розвязування алгебраїчних рівнянь". Лекцію проводила о 10:40 в групі Мі-15, спеціальності математика й інформатика, з дисципліни: додаткові розділі алгебри.
 Матеріал розглядався на основі попередньо проведених лекцій. Було легко встановити зв'язок даної лекції із вже вивченим матеріалом. Студенти в основному були добре ознайомлені з попередньо вивченими темами і готові до обговорення основних питань.
  Для того, щоб добре володіти матеріалом, при підготовці до проведення заняття, я користувалася основною і рекомендованою літературо, матеріалами періодичних видань та іншими джерелами.
  Під час лекції, я інколи поверталась до попередніх тем. Це допомогло активізувати студентів, повторити основні положення та формули.  В процесі проведення лекції була взаємодія зі студентами, оскільки лекційне заняття містило не лише теоретичний матеріал, а й практичне завдання, під час розвязання якого студенти активно відповідали. 
  Але під час провдення лекції у мене виникали труднощу, втому, що я свильно хвилювалася і тосу часто забувалапослідовність викладу матеріалу, тому інколи піддивлялася до конспекту.
   В кінці пари було важко зробити висновки по даній теми, виявити чи є якісь питання у студентів. Моментами не вдавалося тримати увагу студентів, постійно треба було застосовувати засоби активізації, залучати всіх студентів до роботи. Також були виявлені прогалини у володінні усіма аспектами теми заняття.
  Загалом час заняття було використано раціонально, всі етапи лекційного заняття були проведені.


Немає коментарів:

Дописати коментар